[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_slider hover_type=”none” width=”100%” height=”100%” class=”newsSlider” id=””]

[fusion_slide type=”image” link=”” linktarget=”_self” lightbox=”yes”]http://www.scandinavianhydrogen.org/wp-content/uploads/2015/12/kickoff1.png[/fusion_slide]
[fusion_slide type=”image” link=”” linktarget=”_self” lightbox=”yes”]http://www.scandinavianhydrogen.org/wp-content/uploads/2015/12/kickoff2.png[/fusion_slide]
[fusion_slide type=”image” link=”” linktarget=”_self” lightbox=”yes”]http://www.scandinavianhydrogen.org/wp-content/uploads/2015/12/kickoff3.png[/fusion_slide]
[/fusion_slider]

Projektet The Blue Move for a Green Economy har startat. I fokus ligger affärsmodeller för vätgasinfrastruktur med hänsyn tagen till hela värdekedjan.

Blue Move kommer arbeta med produktion från förnybar energi, energilagring, affären kring tankstationer och de politiska ramverket som påverkar dessa affärsmodeller. Dessutom kommer två fordon köpas in, testas och utvärderas. En analys kommer göras av området arbetsmaskiner med vätgas och bränsleceller.

Den 20-21 oktober ägde det första projektmötet rum i Göteborg och alla 17 partnerorganisationerna var representerade. Projektet bedrivs inom Interregprogrammet ÖKS (Öresund Kattegatt Skagerak) med formell start den 1 augusti i år och pågår till 31 juli 2018.

Här kan du läsa mer om projektet Blue Move[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]