[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Ulf Hafseld (HYOP), Daniel Bügel (OREEC), Linda Sjåstad Andreassen (Kjeller Innovasjon), Preben Vie (IFE) og Kristian Vik (Norsk Hydrogenforum) sørget for at hydrogen fikk oppmerksomhet fra deltakerne på Transport og Logistikk 2016. Foto: Marianne Rist-Larsen Reime
Ulf Hafseld (HYOP), Daniel Bügel (OREEC), Linda Sjåstad Andreassen (Kjeller Innovasjon), Preben Vie (IFE) og Kristian Vik (Norsk Hydrogenforum) sørget for at hydrogen fikk oppmerksomhet fra deltakerne på Transport og Logistikk 2016. Foto: Marianne Rist-Larsen Reime

Interessen fra transportbransjen var stor, da Blue Move og hydrogenmiljøet på Kjeller stilte opp på Norges største transport- og logistikk-konferanse på Gardermoen.

– Vi treffer mange av våre fremtidige hydrogenbrukere her, sier Ulf Hafseld, som er daglig leder i hydrogenstasjonselskapet HYOP.
I samtaler med konferansedeltakerne på «Transport og Logistikk 2016» ble det uttrykt behov for mer kunnskap om hydrogen som drivstoff. Hydrogen blir et stadig mer interessant alternativ innenfor logistikk og tungtransport.
– Det er både viktig og svært nyttig å møte transportbransjen som skal bruke hydrogen framover. Ved å gå sammen om en felles stand blir vi mer synlige og opplever å få mye spørsmål, både på basisnivå og mer avanserte problemstillinger. Vi har snakket med flere aktører som har fått nye ideer vi hører de vil videreutvikle, sier Kristian Vik, generalsekretær i Norsk Hydrogenforum.
HYOP og OREEC er partnere i det skandinaviske Interreg-prosjektet Blue Move, hvor den norske utviklingen har en foregangsrolle.
– Det som skjer i Blue Move er veldig spennende, og legger også premisser for et større potensiale for hydrogen i transportsektoren i våre naboland, sier Vik.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]