Framgångsfaktorer inom affärsmodeller för fordonsflottor med bränsleceller samt utbyggnad av vätgastankinfrastruktur presenterades när världens energiministrar besökte Malmö under Nordic Clean Energy Week. Det var projektet the Blue Move for a Green Economy som presenterade sina slutresultat kring potentialen för emissionsfria transporter med vätgas.

Den 22 maj i Malmö presenterade projektet Blue Move sina slutresultat. En möjlighetsrapport om produktion, lagring och distribution av vätgas, 13 casebeskrivningar, tio framgångsfaktorer inom affärsmodeller för fordonsflottor och utbyggnad av tankinfrastruktur, möjlighetsstudier för arbetsfordon med bränsleceller och ett pedagogiskt utbildningsmaterial var några av innehållsdelarna under projektets slutkonferens som hölls på Malmö Börshus. På talarlistan stod, förutom delprojektens ledare, bland andra Bart Biebuyck, vd för FCH JU och Kerry-Ann Adamson, vd för 4th Energy Wave.

Här kan du ta del av presentationerna som hölls. 

Bilder från dagen

BlueMove
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible” margin_top=”0px” margin_bottom=”20px” background_color=”rgba(255,255,255,0)”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_separator style_type=”none” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_2″ spacing=”yes” last=”no” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]
photo-6
[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ spacing=”yes” last=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]
photo[/fusion_builder_column] [fusion_builder_column type=”1_2″ spacing=”yes” last=”no” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]photo-2[/fusion_builder_column] [fusion_builder_column type=”1_2″ spacing=”yes” last=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]photo-4[/fusion_builder_column] [/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]