mitteuropa

Välkommen att knyta nya bekantskaper i en nätverksträff inom vätgas- och bränsleceller. Här ges också möjlighet till provkörning av bränslecellsbil!

Bränslecellsfordon tankas med vätgas på några få minuter, de går ca 50-80 mil på en tank (oberoende av utomhustemperatur) och deras enda utsläpp är ren vattenånga. De större biltillverkarna som Toyota, Hyundai, Honda, har redan vätgasbilar i serieproduktion och inom de närmsta åren kommer världens tio största biltillverkare att ha modeller på marknaden. Även lättare bussar och lastbilar kommer nu med denna teknik.

Tid: Onsdag 10 maj, kl. 15-17
Plats: Ruskvädersgatan 12, 418 34 Göteborg (PowerCell Sweden)

OSA gärna till charlotte.askari@vatgas.se om ditt deltagande.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible” margin_top=”0px” margin_bottom=”10px” background_color=”rgba(255,255,255,0)”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_separator style_type=”none” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]
logga_mitt_europaNätverksträffen anordnas inom Mitt Europa, en informationssatsning i hela EU för att visa upp hur stöd från EU används inom olika projekt och bidrar till samhällsutvecklingen. Information kommer att ges om bl.a EU-projekten the Blue Move for a Green Economy och HyLaw.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]