[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Blue Move var sterkt representert i Hannover, her med prosjektpartnerne Bjørn Aronsson (Vätgas Sverige), Bjørn Gregert Halvorsen (NEL Hydrogen Electrolyser) og Ulrik Svendsen (NEL Hydrogen). Foto: Jon Eriksen
Deler av Blue Move-delegasjonen, her med prosjektpartnerne Bjørn Aronsson (Vätgas Sverige), Bjørn Gregert Halvorsen (NEL Hydrogen Electrolyser) og Ulrik Svendsen (NEL Hydrogen), på Hannovemessen . Foto: Jon Eriksen

 

Også i år var Interreg-prosjektet Blue Move sterkt tilstede på Hannovermessen, ikke minst med sin internasjonale lansering av den nye mulighetsstudien for hydrogen.

Hannovermessen (24. – 28. april) er verdens største industrimesse. Messen er den viktigste møteplassen for industrien, og med 6.500 utstillere og 200.000 besøkende.
– Det var faktisk enda flere her i år enn i fjor. Vi merket stor interesse for brenselscelleteknologi og hydrogen. Alle de viktigste brenselcelle- og hydrogenteknologileverandørene var tilstede for å presenterer sine produkter, forteller prosjektleder Jon Eriksen i Kunnskapsbyen Lillestrøm.
Under årets messe er «industri 4.0» det sentrale temaet. Begrepet industri 4.0 beskriver den fjerde industrielle revolusjonen, en utvikling der internett smelter sammen med produksjon og produktet selv kommuniserer med produksjonsmaskinene og gir dem instrukser.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]