mitteuropa-natverkstraff
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible” margin_top=”” margin_bottom=”40px” background_color=”rgba(255,255,255,0)”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_separator style_type=”none” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]

Mellan 6-14 maj deltar ett 80-tal EU-projekt över hela Sverige i kampanjen Mitt Europa, en informationssatsning i alla EU-länder under tiden kring Europadagen 9 maj.

Inom Mitt Europa har EU-stödda projekt har möjlighet att visa sin verksamhet för allmänheten. Följ dem på taggarna #mitteuropa och #euinmyregion.

Alla projekt, oavsett EU-fond eller verksamhet, bjuds in att delta i informationssatsningen och visa på den bredd av aktiviteter som finns och hur de bidrar till samhällsutvecklingen.

I Göteborg höll the Blue Move for a Green Economy nätverksträff inom vätgas och bränsleceller. Här gavs även möjlighet till provkörning av bränslecellsbilen Hyundai iX35.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]