Almedalen

Välkommen till Glassmagasinet i Visby där Blue Move är med och arrangerar två sessioner under Almedalsveckan 3-4 juli. Här visar vi den kompetens som finns att räkna med i vårt land och den snabba utveckling som sker inom vätgas- och bränslecellssektorn.

Till denna arena välkomnar vi dig som är intresserad av en fossilfri transportsektor samt representanter från myndigheter, näringsliv, kommuner och regioner. Vi ses i Almedalen!

Arena för vätgas och bränsleceller arrangeras i samarbete med Axator, Energigas Sverige, Impact Coatings, Mariestads kommun, myFC, PowerCell Sweden, RE8760, Sandvik, Sandvikens kommun, Siemens, VänerEnergi och Vätgas Sverige.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_button link=”http://www.almedalsveckan.info/event/user-view/44671?redir=” color=”default” size=”” stretch=”” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”fa-calendar” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”” id=””]Transportsektor 3/7[/fusion_button][fusion_button link=”http://www.vatgas.se/event/almedalen-2017-hydrogen-city-mariestad/” color=”default” size=”” stretch=”” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”fa-calendar” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”” id=””]Hydrogen Village 3/7[/fusion_button][fusion_button link=”http://www.almedalsveckan.info/event/user-view/44672?redir=%23eidx_1″ color=”default” size=”” stretch=”” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”fa-calendar” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”” id=””]Energilagring 4/7[/fusion_button]

[fusion_separator style_type=”none” top_margin=”0″ bottom_margin=”10″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]

Hämta ditt program här:

 

Foto: ©CC BY-SA 2015 ”Almedalen 2015”, av Jan Ainali.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]