[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

– Offentlige foretak øker tempoet i omstillingen til utslippsfrie og fossilfrie bygge- og anleggsplasser. Leverandørkonferansen er midt i blinken for partnerskapet vårt, sier Jon Eriksen, Kunnskapsbyens prosjektleder i Cleancon.

Leverandører av utslippsfrie anleggsmaskiner og byggeplassløsninger får nå muligheten til å presentere sine løsninger for offentlige utbyggere.

Cleancon-partner LUP (Leverandørutviklingsprogrammet) slår på stortromma 23. september og ønsker velkommen til digital leverandørkonferanse om utslippsfrie bygge- og anleggsplasser.

– Konferansen «Behov møter løsning» er midt i blinken for Cleancon-partnerskapet. Meld dere på, oppfordrer Kunnskapsbyens Jon Eriksen.
Han er prosjektleder i det EU-finansierte prosjektet Cleancon – Clean Construction Machinery, som er en del av Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak-programmet.

Deltakerne vil få innblikk i leverandørenes tilbud av utslippsfrie og fossilfrie klimaløsninger innenfor anleggsmaskiner, kjøretøy, utstyr, byggvarme og -tørk. På konferansen vil det også bli gitt informasjon om myndighetenes kommende krav. Regjeringen har som mål å gjøre bygg- og anleggssektoren fossilfri innen 2025.

Leverandørkonferansen «Behov møter løsning» er rettet mot ledere og fagansvarlige i bedrifter som leverer maskiner med utslippsfrie løsninger til bygg- og anleggsplasser. Her vil de møte klimarådgivere, samt innkjøpere, fagledere og ansvarlige for eiendomsavdelinger som skal gjennomføre offentlige anskaffelser til bygg- og anleggsplasser.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]